Privekelders


Waarom is een kelder zo'n goede aanvulling op uw woning? Als eerste is onder de grond bouwen een stuk goedkoper ten opzichte van boven de grond bouwen. Een kelder hoeft immers niet van buiten afgewerkt te worden. Tevens is een kelder een aanzienlijke besparing op uw funderingkosten, dankzij de dragende functie van de kelderwanden is er geen verdere fundering noodzakelijk.

Daarnaast hoeft een kelder niet donker te zijn. Dat willen we graag nog even verder toelichten. Er kunnen in de kelder uitsparingen gemaakt worden voor kozijnen of voor een koekoek; een uitsparing naast de buitenmuur die zorgt voor lichttoetreding en ventilatie in de kelder. Dit vergroot de functionaliteit van de kelder. Zonder ramen is de kelder te gebruiken als wijnkelder, donkere kamer of garage. Met ramen kun je er heel goed een hobbykamer, kantoor, fitnesskamer of zelfs een slaapkamer van maken.

De kelder kan op verschillende manieren worden afgewerkt, de buitenzijde van de kelder kan door ons ge´soleerd worden zodat de wanden van binnen bijvoorbeeld gestuukt kunnen worden. Ook is de kelder hierdoor behagelijker en brengt een ge´soleerde kelder minder stookkosten met zich mee.

 

Helaas, Anynews vereist Website Baker 2.7 of hoger.

Aannemingsbedrijf De Jong Ursem b.v.
Nijverheidsterrein 1
1645 VX Ursem
Tel. 072 - 502 1235
Fax.072 - 502 2952
info@dejongursem.nl

direct contact