Producten

De Jong Betonkelders is gespecialisserd in het werk storten van betonkelders. Door het gebruik van eigen bekistingsystemen zijn wij heel flexibel en hebben we een korte voorbereidingstijd. De mogelijkheden van onze kelders zijn hierdoor eindeloos. Zowel qua afmetingen als de toepassing waarvoor de kelder uiteindelijk gebruikt gaat worden. Daarom hebben we een indeling gemaakt in de soorten kelders. Maar ook in die onderverdeling kunnen we nog verder onderverdelen.

Voor alle kelders die de Jong Betonkelders maakt geldt alles is mogelijk, er zijn geen standaard maten. Zowel in de lengte, breedte, hoogte als in elke gewenste vorm, bijvoorbeeld rond. En uiteraard geldt voor onze kelders 100% waterdicht garantie. Zelfs op hele vochtige grond kunnen wij waterdichte kelders bouwen. Door middel van bronbemaling kunnen wij het grondwater oppompen en afvoeren, zodat er droog gewerkt kan worden. Op ondergronden van veen tot kleigrond, met alle ondergronden hebben wij ervaring. Wij passen onze manier van fundering hier gewoon op aan, op staal of op hijwerk.

De prijs van de kelder is sterk afhankelijk van de grootte en de moeilijkheidsgraad. Wij geven dan ook een prijs per project. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Helaas, Anynews vereist Website Baker 2.7 of hoger.

Aannemingsbedrijf De Jong Ursem b.v.
Nijverheidsterrein 1
1645 VX Ursem
Tel. 072 - 502 1235
Fax.072 - 502 2952
info@dejongursem.nl

direct contact