Producten

De Jong Betonkelders is gespecialisserd in het werk storten van betonkelders. Door het gebruik van eigen bekistingsystemen zijn wij heel flexibel en hebben we een korte voorbereidingstijd. De mogelijkheden van onze kelders zijn hierdoor eindeloos. Zowel qua afmetingen als de toepassing waarvoor de kelder uiteindelijk gebruikt gaat worden. Daarom hebben we een indeling gemaakt in de soorten kelders. Maar ook in die onderverdeling kunnen we nog verder onderverdelen.

Voor alle kelders die de Jong Betonkelders maakt geldt alles is mogelijk, er zijn geen standaard maten. Zowel in de lengte, breedte, hoogte als in elke gewenste vorm, bijvoorbeeld rond. En uiteraard geldt voor onze kelders 100% waterdicht garantie. Zelfs op hele vochtige grond kunnen wij waterdichte kelders bouwen. Door middel van bronbemaling kunnen wij het grondwater oppompen en afvoeren, zodat er droog gewerkt kan worden. Op ondergronden van veen tot kleigrond, met alle ondergronden hebben wij ervaring. Wij passen onze manier van fundering hier gewoon op aan, op staal of op hijwerk.

De prijs van de kelder is sterk afhankelijk van de grootte en de moeilijkheidsgraad. Wij geven dan ook een prijs per project. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Laatste nieuws

Het nieuwe antroposofisch centrum Haarlem

- es ist keine Bildbeschreibung verfügbar -200m1 fundering voor het nieuwe antroposofisch...

lees meer


Het nieuwe Spetter en Spatbad bij de Holle Bolle Boom is af!

- es ist keine Bildbeschreibung verfügbar -Wij waren weer terug van weggeweest bij Camping...

lees meer


Uitbreiding bij Exellent Food & Snacks

- es ist keine Bildbeschreibung verfügbar -Terug van weggeweest. Drie jaar geleden hebben...

lees meerAannemingsbedrijf De Jong Ursem b.v.
Nijverheidsterrein 1
1645 VX Ursem
Tel. 072 - 502 1235
Fax.072 - 502 2952
info@dejongursem.nl

direct contact